Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact
Klik hier voor een impressie

Storytelling - Next level

 • Workshop van 9.30 uur tot 16.30 uur
 • Op het podium in een écht theater
 • Masterclass Theater
 • Theaterlunch
 • Professionele actiefoto "in the spotlights"
 • Inschrijven voor €795,- exclusief BTW
 • 15% korting op 2e deelnemer per organisatie.

Eerstvolgende workshop 'Storytelling - Next level' is op 19 maart 2024. De locatie voor deze workshop is Utrecht

Direct inschrijvenAgenda
Storytelling is about connecting to other people and helping them to see what you see

Storytelling

Een boodschap overbrengen, impact hebben, mensen in beweging krijgen, het verschil maken. Met powerpointslides, bulletpoints en grafieken kom je er niet. Er is meer nodig!

Een verhaal dat je niet alleen hebt uitgeschreven, maar kan vertellen én laten zien. 

In deze unieke presentatietraining brengen we Presenteren, Storytelling en Theater bij elkaar. Een dag lang werk je met 2 professionele sprekers aan jouw presentatievaardigheden. Niet in "zomaar" een trainingsruimte, maar in de spotlights op het podium van een echt theater. 

Een dag lang leren, ervaren en beleven!

Vinden en Versterken

Eerst nemen we je mee in de dynamiek van Storytelling. Waarom het werkt, hoe het werkt en wat  je er allemaal mee kunt. Daarna gaan we op zoek naar jouw verhaal. Stap voor stap werken we het uit en oefenen voor het eerst met het vertellen van het verhaal.

Jij bent de "baas," maar waar we het zeker over hebben:

 • De Verteller en de Presentator.
 • De dynamiek van Storytelling.
 • Leer- en beslisstijlen. Wie is mijn "publiek?"
 • Wat wil je bereiken?
 • Wat is jouw (kern)boodschap?
 • Het vinden van jouw verhalen.
 • Verhalen integreren binnen jouw presentatie.
 • De opbouw van een verhaal in 9 stappen.

Vertellen en Vertonen

Na een goede lunch neemt theatermaakster Wendy Hoogendijk je mee naar het podium. Zij laat je zien én ervaren hoe je door gebruik te maken van de ruimte, je lijf én je stem jouw verhaal en daarmee jouw zakelijke boodschap het beste kunt overbrengen. 

We hebben het in ieder geval over:

 • Show and Tell
 • De ruimte om je heen
 • Je stem als instrument
 • Je lichaam als energiebooster 
 • Interactie met het publiek
 • "5 minuten voor aanvang"

Doen!

Je bent er klaar voor. Jouw moment is gekomen!

Alle deelnemers hebben hun VIP-plaatsen gevonden, het zaallicht wordt gedimd en de spots gaan aan. Je stapt het podium op en vertelt nog 1 keer jouw verhaal. Vol overtuiging begin je te vertellen en een paar minuten later heb je een onvergetelijke indruk gemaakt.

Je voelt je zo op je gemak, dat je niet in de gaten hebt dat een professionele fotograaf de mooiste actiefoto's van je maakt. Gelukkig zorgen wij ervoor dat je die na afloop ontvangt.

16.30 uur

Het is je gelukt, de voorstelling is voorbij en het publiek keert tevreden huiswaarts. Jij ook, maar niet met lege handen.

Vandaag heb je jouw rugzak gevuld met nieuwe vaardigheden, een prachtige ervaring én een verhaal dat je de volgende dag direct kunt gebruiken. Jij gaat het verschil maken!

Open of in-company

Wil jij met trots en plezier voor een groep staan? Je boodschap pakkend overbrengen en aanzetten tot actie? Door te vertellen en te laten zien? In een unieke setting?

Meld je dan aan via een open inschrijving.

De groep is klein, waardoor er veel tijd is om te oefenen, om feedback te krijgen en...te leren van andermans ervaringen.

Wil je samen met collegae deze workshop volgen of is het een mooi onderdeel van bijvoorbeeld een 2-daagse of traineeship? Dat kan! We horen het graag.

Storytelling - Next level

... en wat anderen hierover zeggen.

Shanta Soebagh

Propositiemarketeer / ASN Bank

Wat een prachtige en leerzame dag!

Een dag lang werd ik door Wendy en Harry meegenomen in de zakelijke kracht van verhalen én presentatietechnieken. Aan de hand van de theorie, maar vooral door te doen. Eerst in een eenvoudige trainingsruimte en daarna op het podium. Onwijs spannend én bijzonder om te ervaren.

De hele dag stond mijn eigen casus centraal, waardoor ik aan het einde van de dag mijn presentatie had staan als een huis. Maandag mag ik de presentatie in de praktijk brengen voor 250 collegae. Ik kijk er zowaar naar uit....

Zoek je een training om met meer impact je boodschap te presenteren? Dan is de training Storytelling - Next Level zeer waardevol en een echte aanrader. Harry en Wendy hebben mij de kracht van storytelling in een presentatie laten zien en ervaren.

Salvatore Lo Dico

Partner / Knowledge Concepts

In Rotterdam mocht ik ter voorbereiding op ons event SMART VISION 2020 van Harry de training "Storytelling - Next Level" ontvangen.

Het was een uitdaging om in een zeer korte tijd en kort voor het event de lessen van Harry om te zetten naar de presentaties op het event. Desondanks waren de positieve effecten van de training de volgende dag bij de sprekers op het event overduidelijk zichtbaar.

Voor mij reikt het verder dan alleen het event. Ik ben nu bezig om op een andere manier naar onze communicatie te kijken en ook daar zie ik inmiddels de effecten.

Harry bedankt voor een zeer waardevolle en plezierige training!

Daria Fedko

CEO / WeAR Studio

Harry is a great coach and has amazing skills of teaching. He knows how to find the common language with anyone! We had a workshop of storytelling in public speeches. This lesson was full of great examples, useful materials and practical suggestions.

After a lesson with Harry I won the best pitch award at the Smartvision Experience

Totally recommend!

Richard van den Berg

Directeur / Scheer en Foppen

Wat een energie straal je uit Harry! Je hebt me enorm geholpen een prachtige presentatie te geven bij de opening van ons nieuwe pand.

Nu eens geen bedrijfsmatige presentatie over cijfers en forecast, maar mijn eigen "STORY" samen geweldig opgezet. Je hebt er een fan bij Harry. Dankjewel!

Sjors van Enckevort

Director Operations / Broekman Logistics

De moeite waard, hands on, enthousiasmerend, veel resultaat in weinig tijd én van toegevoegde waarde voor mijn dagelijkse werk.

Jouw energie, "spot on" adviezen en herkenbare voorbeelden zijn TOP! 

Oscar van Klaveren

Projectmanager / Mennens

Van Harry een gave ééndaagse, training "Storytelling - Next Level" mogen krijgen. Harry is in staat om, met duidelijke voorbeelden en inzichten, handvatten, tips en tricks te geven om met impact memorabele presentaties te geven.

Vooral ook het ‘praktijk’ moment, waarin je zelf op het podium staat en je eigen verhaal probeert over te brengen op de andere aanwezigen. Doodeng om te doen maar o zo leerzaam door de feedback die je daarop krijgt van Harry en de anderen. Mooi ook om de dag erna op de Smart Vision Experience dag bij STC in alle keynotes, pitches en workshops de effecten van deze training terug te zien.

Eén dag is eigenlijk veel te kort. We hebben voor mijn gevoel nog maar net kunnen krabbelen aan de oppervlakte van dit fenomeen. Maar wat een rendement voor mij persoonlijk heb ik kunnen halen uit die ene dag. Ik heb enorm veel geleerd en het geleerde daadwerkelijk toe kunnen passen in mijn dagelijkse praktijk. Gezien de mogelijkheden van Storytelling ben ik serieus aan het nadenken over een vervolg op deze dag.

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden