Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

Presenteren met een verhaal; Storytelling

 • Workshop van 9.30 uur tot 16.00 uur
 • Maximaal 6 deelnemers
 • Inschrijven voor €395,- exclusief BTW
 • 15% korting op 2e deelnemer per organisatie.
 • Tot 2 maanden na de workshop sparren en feedback
 • In-company is mogelijk.
 • Certificaat: "Presenteren met een verhaal; Storytelling!"

Eerstvolgende workshop 'Presenteren met een verhaal; Storytelling' is op 2 februari 2021. De locatie voor deze workshop is Utrecht

Direct inschrijvenAgenda
Doing a presentation, remember there is only one important sheet. You!

Presenteren met een verhaal; Storytelling!

Wil jij de aandacht vasthouden? Jouw boodschap overbrengen? Mensen in actie krijgen? Mooi! Dat is precies wat je leert in deze training.

Nadat je bent meegenomen in de dynamiek van Storytelling, waarom het werkt, hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt, gaan we aan de slag met het uitwerken van een eigen verhaal dat past bij jouw werksituatie. Een verhaal, dat je de volgende dag direct kunt gebruiken. Interactief én praktijkgericht!

 Natuurlijk hebben we het over "technieken" maar dat doen we niet te lang. In deze training investeren we in het "maken van het verschil." Hoe overtuig je de ander, hoe maak je verbinding en hoe maak je complexe materie begrijpelijk?

 We gaan op zoek naar het best passende verhaal, werken het uit en oefenen in het vertellen van het verhaal.

Om 16.00 uur:

 • Weet je waarom Storytelling altijd werkt.
 • Ken en herken je de belangrijkste leer- en beslisstijlen van de ander.
 • Weet je hoe en waar je jouw verhalen kunt vinden.
 • Ken je de opbouw van een verhaal en kun je die steeds opnieuw gebruiken.
 • Ben je in staat verhalen te gebruiken in jouw presentaties.
 • Ken je de belangrijkste verteltechnieken en weet die toe te passen.
 • Heb je genoten van een energieke dag...en popel je om aan de slag te gaan met jouw verhalen.

En...je hebt een verhaal, dat je de volgende dag direct kunt gebruiken!

We hebben het over

 • De dynamiek van Storytelling.
 • De verteller en de presentator.
 • Leer- en beslisstijlen. Wie is mijn "publiek?"
 • Wat wil je bereiken?
 • Wat is je (kern)boodschap?
 • Het strategisch inzetten van een verhaal.
 • Verhalen integreren binnen je presentatie
 • De opbouw van een verhaal in 9 stappen

Je krijgt mij erbij!

Van mij mag je verwachten dat ik je met passie, enthousiasme én humor help, prikkel, ondersteun, uitdaag en...confronteer. En je mag feedback verwachten waarmee je niet alleen tijdens de workshop iets kunt, maar ook daarna. 

Natuurlijk zorg ik voor voldoende voorbeelden én deel ik eigen ervaringen. Succesvolle én minder succesvolle...

Open of in-company

Wil jij met trots en plezier voor een groep staan? Je boodschap pakkend overbrengen en aanzetten tot actie? Meld je dan aan via een open inschrijving.

De groep is klein, zodat er volop tijd is om te oefenen, om feedback te krijgen én...te leren van andermans ervaringen.

Wil je samen met collegae deze workshop volgen of is de workshop een mooi onderdeel van bijvoorbeeld een 2-daagse. Dat kan! Vraag me dan naar de mogelijkheden.

Wanneer je je inschrijft, neem ik binnen 2 dagen contact met je op om te toetsen of jouw verwachtingen passen bij de betreffende workshop. Pas daarna is de inschrijving definitief. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je verwacht!

Presenteren met een verhaal; Storytelling

... en wat anderen hierover zeggen.

Yoran Boer

Fiscalist / De Jong en Laan

Dank voor 2 toffe en zinvolle trainingsdagen. Ontzettend veel geleerd. Natuurlijk weet ik nu dat dit geen echte kernboodschap is en bovendien te lang, maar het zegt wel alles over jou als trainer, professional en mens.

"Al werkt de schoenendoos voor je administratie nu nog fijn. Met jouw passie voor je vak wordt deze snel te klein."

Irene Kaptein

Eventmanager / Jaarbeurs

De dag van gisteren is voorbij gevlogen! Het aanstekelijke verhaal van Harry Slagman tijdens de workshop: Presenteren met een verhaal: Storytelling!  zette mij 'aan' om creatiever na te denken over wat je nu eigenlijk wilt vertellen. En hoe je dat slim, logisch en pakkend kan doen. De dag was eigenlijk te kort!

Debbie Tejaris

Communicatie / Humanitas

Geen ‘old skool’ presentaties meer voor mij! Dit was een sprankelende training waarin ik meer dan voldoende handvaten heb gekregen om authentiek en boeiend te presenteren. Ongeacht je publiek! Een mooie volgende stap op het gebied van presenteren en gegeven door een trainer met kennis, pakkende voorbeelden en aandacht voor iedereen. 

Marjan Gorissen

Schrijfster / Verdwijning van Robin

Toen ik Harry ontmoette was ik direct onder de indruk. Deze man kan prachtig en krachtig vertellen. Ik vroeg hem me te helpen mijn verhaal, waarover ik het boek "De verdwijning van Robin"  heb geschreven, te vangen in een presentatie / lezing. Samen werkten we naar een prachtig verhaal. Ik beveel Harry van harte aan. Als coach en als spreker.

Charles van Donselaar

Facilitair / De Key

Een mooie workshop "Presenteren Storytelling" van Harry gevolgd. Mooie opbouw van de dag, waardoor we naar hét moment van de dag werden geloodst: het vertellen van je eigen verhaal. Enthousiast, laagdrempelig en energiek coacht Harry je naar het eindresultaat. Zijn voorbeelden en eigen verhalen zijn herkenbaar en authentiek. Ik heb ervan geleerd en genoten!

Renee Willems

Docent Communicatie / Avans Hogeschool

Je leert denken vanuit je publiek; welke taal spreken zij en hoe kun jij jouw verhaal daar op aanpassen? Hoe maak je het pakkend, zodat het blijft hangen? Harry daagt je voortdurend uit en heeft handige tips en tricks die je meteen kunt toepassen. Fijn dat je na de cursus telefonisch kunt sparren om tot de beste versie van je verhaal te komen.

Oscar van Vuuren

Accountmanager / Rulewave

Harry weet waar hij het over heeft. Hij deelde veel eigen ervaringen. Wat goed ging, maar ook waar hij de plank volledig mis sloeg. Dat deed hij op een manier waardoor we leerden van het verhaal en van de manier waarop hij het vertelde. Zeer plezierig om in zo'n vrije omgeving te leren. Nu ben ik druk met het plannen van een training voor mijn hele afdeling. Zin in!

Laurien Kunst

Manager Operations / Unique

Inspirerend, leerzaam, geeft stof tot nadenken. Waardevolle tips, feedback en voorbeelden. Voor mij een mooie skill om te beheersen. Mooie locatie, interactieve groep en een toptrainer. Nu de praktijk nog. Zin in!

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden