Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

Schat, heb jij nog agendapunten?

  • Voor organisaties die het anders durven doen!
  • Prikkelend, uitdagend, confronterend en met veel humor
  • Presentatie, voorbeelden en verhalen op maat
  • Duur presentatie: 1 uur (i.o. aan te passen)
  • Met 10% korting te combineren met 1 van de workshops
  • Ook te boeken als interactieve Masterclass van 2 uur
Offerte aanvragen
Stories give colour to black and white information

Schat, heb jij nog agendapunten voor vanavond?

Heb jij die vraag weleens gesteld aan je partner? Presenteer jij de gekozen vakantiebestemming aan je kinderen met behulp van Powerpoint? Vast niet. Hoe kan het dan toch dat we het kantoor binnenstappen en de hele wereld direct willen vangen in procedures, processen, bulletpoints en grafieken?

Is dit de manier om een bedrijf te laten groeien en medewerkers te vinden, binden en boeien? Of is er meer nodig?

Mensen en Functionarissen

Een bedrijf bestaat niet uit "functionarissen."  Een bedrijf bestaat uit "mensen met een functie." En dat is toch echt iets anders.

We groeien op met verhalen, maar als we ouder worden verandert dit in kennisoverdracht. Op de basisschool, tijdens de studie. En als we eenmaal gaan werken, lijken al die verhalen volledig vervangen door processen en procedures. Zonde!

Verhalen

Processen, procedures, feiten en cijfers zijn onmisbaar. Maar waar zijn de mensen gebleven? Hoe triggeren we elkaar, hoe maken we nieuwsgierig, hoe maken we complexe materie begrijpelijk voor een ander. Hoe zetten we aan tot actie?

Waarom hanteren we op kantoor andere regels dan thuis? Hoe vind je de balans?

Geprikkeld

Ben je geprikkeld? Ben je nieuwsgierig? Ben je niet bang de confrontatie aan te gaan met de processen en procedures die nu leidend zijn binnen het bedrijf. Durf je kritisch te kijken naar de zin en onzin ervan? Dan is deze presentatie meer dan de moeite waard.

Aan de hand van vele voorbeelden én eigen verhalen, neem ik je op een interactieve manier mee in de zakelijke kracht van verhalen.

Masterclass

Wil je een stap verder gaan dan een interactieve presentatie. Kies dan voor een Masterclass. Na de presentatie werken we een uur lang aan een eerste persoonlijk verhaal dat een dag later kan worden gebruikt. Een verhaal dat past bij een product, een dienstverlening, het bedrijf of bij jou.

 

Schat, heb jij nog agendapunten?

... en wat anderen hierover zeggen.

Stephane Arkenbout

Commercieel Directeur / Manutan

Manutan heeft Harry gevraagd als Spreker tijdens de "Benelux Commercial Kick-off." Aanwezigen werden gegrepen door het verhaal én de boodschap. Hij brengt zijn verhaal natuurlijk en houdt de aandacht vast. Herkenbare en pakkende ervaringen uit de praktijk, uit zijn eigen privé en professionele leven. Ik beveel hem van harte aan als spreker én trainer.

Ron de Ruijter

Accountmanager / NCOI

Alle Sales en Accountmanagers van NCOI hebben een prikkelende Masterclass "De klant is mijn Publiek" gehad van Harry. Hij opent je (sales)ogen en hij weet je te pakken op jouw standaard valkuilen in je verkoopproces. Verfrissende sessie en ik heb ook nog eens een eigen pakkend verhaal over bergbeklimmen gevonden!

Jasper Boogers

Senior Controller / Buckaroo

Controle is mijn baan, maar ook ik vind dat we doorschieten. Bijzonder hoe je wist bloot te leggen wat we allemaal doen om controle te houden. Alsof dat een doel op zich is.

Het blijkt lastig om de praktijk te veranderen, maar een eerste stap is gezet. Dankbare avond!

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden