Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

Wat anderen zeggen...

Weet je nog niet zeker wat Storytelling voor jou kan betekenen? Twijfel je misschien of ík diegene moet zijn om het er met je over te hebben? 

Als ik ergens trots op ben, zijn het mijn referenties. Heb je er vragen over of wil je één van de referenties graag een keer spreken. Dat kan natuurlijk! Laat het me weten en ik verwijs je graag door.

Shanta Soebagh

Propositiemarketeer / ASN Bank

Wat een prachtige en leerzame dag!

Een dag lang werd ik door Wendy en Harry meegenomen in de zakelijke kracht van verhalen én presentatietechnieken. Aan de hand van de theorie, maar vooral door te doen. Eerst in een eenvoudige trainingsruimte en daarna op het podium. Onwijs spannend én bijzonder om te ervaren.

De hele dag stond mijn eigen casus centraal, waardoor ik aan het einde van de dag mijn presentatie had staan als een huis. Maandag mag ik de presentatie in de praktijk brengen voor 250 collegae. Ik kijk er zowaar naar uit....

Zoek je een training om met meer impact je boodschap te presenteren? Dan is de training Storytelling - Next Level zeer waardevol en een echte aanrader. Harry en Wendy hebben mij de kracht van storytelling in een presentatie laten zien en ervaren.

Lees meer

Gert-Jan Koetsier

Manager BD / Wecreate Consulting

We hebben met ons team een geweldige 2-daagse training van Harry gekregen. In korte tijd hebben we veel kunnen bijleren en een heleboel tips & tricks meegekregen. De verhalen die we deze dag individueel en met het team hebben uitgewerkt, kunnen we vanaf morgen direct gebruiken richting onze klanten en collegae.

Mooie bijvangst; We hebben elkaar als team beter leren kennen en de 2 nieuwe medewerkers hebben de beste Onboarding gehad die ze zich konden wensen.

Passie en enthousiasme voor het vak spatte er deze dagen vanaf. Eerlijke, opbouwende en soms confronterende feedback kregen we in een veilige setting, die Harry wist te creëren. Zeer aan te bevelen!

Lees meer

Marc Latupeirissa

Management / Sports and Business

De training Storytelling en trainer Harry zijn top!

Waarom een top training? De training heeft mij laten inzien dat storytelling een krachtige methode is om met anderen te communiceren. Ik heb tijdens de training geleerd hoe ik op korte en krachtige wijze, mijn boodschap authentiek kan overbrengen. De trainingsdag vloog voorbij!

Trainer Harry is zelf een absolute expert op het gebied van Storytelling en een goede menselijke trainer/coach. Hij is goed in staat om zijn kennis over te dragen. Daarnaast is hij goed in staat om mij tijdens het oefenen direct bij te sturen of bepaalde relevante zaken in te laten zien.

De training is opgebouwd uit korte ‘blokjes’ waarin afwisselend (niet te veel) theorie wordt behandeld en ik door oefening zelf (en met anderen) aan de slag ga met mijn verhaal.

Tijdens en tussen de ‘blokjes’ liet hij de groep direct voorbeelden horen en ZIEN. Hij haakt daarbij direct aan bij iets wat op dat moment ter sprake komt. Door er direct uitleg bij te geven, geeft hij inzicht in de methode en de toepassing ervan.

Deze constante herhaling en voordoen werkte voor mij. Daarnaast geeft Harry tijdens de oefeningen, daar waar nodig, direct feedback en feedforward.

Een training waarin ik snel en op een voor mij aansprekende wijze heb geleerd hoe ik op krachtige wijze mijn boodschap authentiek kan brengen! Ik denk echt dat dit iets is dat voor mij werkt. Thanks Harry!

Lees meer

Imke Vis

Manager Marketing / Youseeq

"Wij zijn een tikkeltje anders dan normaal..."

Dit motto, ons motto, stond in de schijnwerpers afgelopen vrijdag. Met het hele team volgden wij een workshop van Harry. Hij nam ons mee in de zakelijke kracht van verhalen en liet ervaren wat een verhaal écht goed maakt.

Dat Youseeq een tikkeltje anders is weten wij allemaal wel, maar hoe dat er in de praktijk eigenlijk uit ziet? Tja....

We gingen aan de slag met persoonlijke ervaringen die alles zeggen over "een tikkeltje anders" en deelden dit vervolgens met elkaar. Dit gaf inzicht en leverde ontzettend veel inspirerende verhalen op. Mooi om te horen hoe iedereen "anders" toch net iets anders vindt.

Uitgebreid stonden we stil bij de vraag "wie is mijn publiek." Je kunt nog zo'n goed verhaal hebben, als het niet aansluit bij degene tegenover je, valt je verhaal compleet in het water. We leerden hoe je jouw verhalen zo kunt "tweaken" dat het passend is voor ieder publiek.

Het was niet alleen een ontzettend waardevolle dag. We hebben er als team een heerlijke boost energie van gekregen!

Lees meer

Madeleine Alvarez

HR Manager / Pronails

Harry heeft ons team in 3 dagdelen op een ludieke manier door de opbouw van een Corporate Story weten te loodsen.

Dit was precies de externe begeleiding die we nodig hadden om weer met frisse ogen naar onze teksten en verhalen te kijken. Verhalen hebben we genoeg, maar wij wisten niet meer wat wel en niet bruikbaar was. Dit proces heeft geholpen één en ander weer scherp te krijgen én...passend te maken voor de doelgroep waar we ons op richten.

Nu hebben we voor onszelf én voor onze klanten weer antwoord op de vraag "Waar staan we voor, waar gaan we voor en wat mag van ons worden verwacht."

Dank Harry!

Lees meer

Menne Vliem

Manager Finance / Nijestee

Je hebt van die trainingen waarvan je niet precies weet wat je kunt verwachten...

Soms vallen ze wat tegen, soms voldoet ze aan mijn verwachtingen en slechts een beperkt aantal trainingen / trainers maken echt impact en heb ik het er jaren later nog over.

Deze training storytelling valt voor mij zeker in de laatste categorie.

Vanaf de allereerste minuut had Harry mijn aandacht. Met wat een gemak kan hij input van de deelnemers omzetten naar verschillende type verhalen waarbij hij altijd rekening houdt met het soort (fictieve) publiek.

Harry kan uitmuntend goed en ogenschijnlijk simpel bruggetjes maken tussen privé verhalen en inhoudelijke onderwerpen. Ik vind dat echt fascinerend. Volgens mij heeft hij een onuitputtelijke bron van (koppel) woorden / zinnen waardoor hij op elke situatie adequaat kan reageren.

En dan nog de energie, de humor, de interactie met de deelnemers en het onderlinge vertrouwen dat hij tijdens zijn training weet te brengen / creëren. Echt knap.

Dit is een training met impact die ik iedereen van harte kan aanbevelen.

Lees meer

Patrick de Gram

Categorymanager / Hago Zorg

Deze maand de training Storytelling gevolgd bij Harry. Het was een geweldige, leerzame dag. Harry maakt je bewust hoe je een goed verhaal kunt vertellen aan ieder publiek.

Hij laat je nadenken over een goede opbouw en het op de juiste manier maken van je punt.

Kort, maar krachtig als je gesprekspartner daar van houdt, uitgebreid als de ander veel details wil horen en met onderbouwing als de ander van de harde feiten is. Super waardevol.

Belangrijkste les: iedere organisatie kent 1000 verhalen. We hebben ze nog niet allemaal gevonden in een week, maar zijn inmiddels druk aan het verzamelen. Dank Harry!

Lees meer

Karin van Bekkum

Communicatie / De Goudse

Ga er maar aan staan!

Harry kwam een training Storytelling geven op de tweede dag van een 2-daagse, op de vrijdag, met 50 mensen van een verzekeraar, die een hele gezellige bbq de avond ervoor hadden gehad.

Wat heb ik genoten van de energie van Harry. Zijn verhaal was een feest van herkenning, doorspekt met heerlijke humor en bevatte voor mij de nodige eye-openers.

Harry weet je aan het denken én het doen te zetten! En dat terwijl ik van tevoren dacht dat het vrijdagprogramma gesneden koek zou zijn, omdat ik al jaren in de marketingcommunicatie werk....

Onwijs bedankt Harry en graag tot ziens!

Lees meer

Frank Knubben

Unitmanager / Start People

Echt mega gaaf én een echte meerwaarde!

Gedurende 2 dagen heeft Harry ons op een energieke, humoristische en vooral leerzame wijze meegenomen op een reis die Storytelling heet!

Wat een verhaal, want daar draait het om, was het.

Aan de hand van talrijke voorbeelden, tips and tricks, het voorhouden van een spiegel en vooral zelf op ontdekkingsreis gaan heeft hij ons uitgedaagd ONS verhaal te vertellen!

Harry, nogmaals bedankt voor deze zinvolle en gave training!

Lees meer

Mick Wemmenhove

Sales Consultant / Start People

Van "Salespraatje" naar "Salesverhaal...."

Wil je weten hoe je jouw organisatiie, dienstverlening én jezelf aantrekkelijk maakt voor een klant of prospect? Dan raad ik je aan een training te volgen van Harry.

Twee dagen lang heeft hij de inspirerende training "Sales met een verhaal; Storytelling!" verzorgd voor Start People. Harry heeft mij geleerd hoe je jouw salesverhalen persoonlijk en herkenbaar kunt maken en écht met prospects en klanten in gesprek kunt komen. Interactief, motiverend én direct toe te passen in de praktijk. 

Van "Salespraatje" naar "Salesverhaal!"

De manier waarop Harry de training verzorgt, geeft ontzettend veel energie en zin om er direct mee aan de slag te gaan. 

Bedankt Harry en hopelijk tot snel!!

Lees meer

Sharon van Driel

Consultant / Raaak Personeel

Harry, wat een fijne energie breng jij mee in je training!

Vorige week donderdag en vrijdag heb ik de inspirerende training "Sales met een verhaal; Storytelling!" gevolgd, gegeven door Harry Slagman. 

Ik werk nu 3,5 jaar bij Raaak Personeel. Vertellen en successen delen doe ik graag en ik zie dit als onderdeel van mijn werk. Jouw input en feedback helpen mij om met nog meer passie en enthousiasme een gesprek aan te gaan en successen te delen.

En...met de klant als hoofdpersoon!

Voor iedereen die nieuwsgierig is geworden naar deze training, doe eens mee en haal ook oprechte verhalen en zakelijke successen naar boven.

Nogmaals bedankt!

Lees meer

Jackie Scholtes

Customer Excellence / Sonneveld

Deze week volgde ik voor de tweede keer een training bij Harry. 

De eerste keer vanuit de invalshoek Sales en nu, bij mijn nieuwe werkgever, als onderdeel van het High Potential Traject met als invalshoek Leiderschap.

Op voorhand had ik de verwachting dat dit een herhaling zou zijn. Dat was het zeker niet. Het waren 2 verschillende ervaringen, omdat de training volledig was aangepast aan de bedrijfscultuur, omgeving, leerdoelen én de groep deelnemers.

Door zijn voorbereiding, het op maat gemaakte programma en het inzetten van zijn eigen ervaringen, past Harry in iedere omgeving en kan ik hem van harte aanbevelen. 

Gedreven, enthousiast en gepassioneerd.

Wil je op een interactieve manier kennismaken met én leren over de zakelijke kracht van verhalen. Dan moet je bij Harry zijn.

Lees meer

Edwin Zonder

Foreign Investments / BOM

Eindelijk eens een menselijke trainer. Gedreven door zijn eigen passie en ervaring. Geen trucjes, geen toneelspel. Nee, lekker gewoon en puur natuur. Een verademing.

Een voornemen dat ik al meer dan twee jaar geleden uitte: ik wil leren om mijn boodschap nóg beter te laden. Vandaag was het dan zover. Harry heeft mij en mijn collega's geholpen om dat waar wij goed in zijn, nóg beter te kunnen vertalen. Vertalen in verhalen. Dat dus!

Dank je wel Harry, het was groots!

Lees meer

Annemiek van Kraay

Accountmanager / Driessen

Met een grote glimlach en stuiterend van de energie om direct aan de slag te gaan met alle handvatten en eye-openers reed ik naar huis.

Wat een mooie training! Het enthousiasme en energie waarmee Harry zijn verhaal vertelt werkt aanstekelijk. Het programma heeft een goede opbouw. In de ochtend gestart met de theorie om het in de middag zelf te kunnen toepassen. De training voelde voor mij als een cadeautje.

Tegen iedereen die nog twijfelt zeg ik...DOEN!

Lees meer

Saskia Huitkar

Ondernemer / SasKruus

Onlangs heb ik bij Storybusiness de training "Presenteren met een verhaal; Storytelling" gevolgd. Mijn partner had eerder een training bij Harry gevolgd en was daar zo enthousiast over dat ik nieuwsgierig werd.

Dat Harry en ik de passie voor verhalen en storytelling delen was snel duidelijk maar ook het verschil tussen het geschreven en gesproken woord werd snel helder. Met praktische tips en concrete voorbeelden zet Harry je gelijk aan het werk. Hierdoor dwing je jezelf om het geleerde gelijk om te zetten in handelen.

Met heldere feedback en motiverende woorden stimuleert Harry je om telkens een verbeterslag te maken.

Het grote verschil met andere trainingen die ik in het verleden gevolgd heb? De energie, oprechte motivatie om je verder te helpen en het plezier in de samenwerking spatten ervan af! Inspirerend en zeker voor herhaling vatbaar. 

Lees meer

Lisette Pool

Consultant / Jong & Laan

Eind vorig jaar hebben we bij Harry een 2-daagse training Storytelling gevolgd. Harry heeft ons meegenomen in "hoe vertel jij je eigen verhaal, het verhaal van je collega en het verhaal dat hoort bij Jong & Laan." Wat een geweldige manier om elkaar nog beter te leren kennen!

Bij Harry voel je je al heel snel op je gemak. Hij is als geen ander in staat om de hele groep erbij te betrekken. Daarnaast is Harry zelf een inspirator met zijn eigen verhaal...hoe hij in het leven staat en de keuze heeft gemaakt voor zijn eigen bedrijf.

Harry leert je je eigen verhaal nog beter te vertellen en daarnaast geeft hij opbouwende feedback waar je echt mee verder kunt.

Bedankt Harry dat je ons de handvaten hebt gegeven om verder te bouwen aan ons mooie team!

Lees meer

Kim van Looy

Officemanager / RSG

Begin november kregen we de opleiding "Sales met een verhaal; Storytelling!" Op maandagochtend vertrok ik naar de opleiding met het gevoel "Pfff .. Hier heb ik eigenlijk geen zin in! Weer 2 dagen weg van kantoor..."

Dit gevoel is in het eerste uur al helemaal veranderd, want WAUW, wat een enthousiaste trainer is Harry! De manier waarop hij iets brengt, iets vertelt, iets duidelijk wil maken,... doet je gewoon enorm veel zin krijgen om er mee aan de slag te gaan.

Ik ben na deze 2 dagen buiten gegaan met veel nieuwe inzichten, vraagstellingen die eerder nooit in me opgekomen zouden zijn, praktische tips .. en vooral VEEL "goesting" om nieuwe business te gaan doen!

Bedankt Harry en hopelijk tot snel !! 

Lees meer

Monique Amse

Directeur / Mediastages

"2 dagen training via ZOOM? Killing, niet doen!" Dat advies kregen we van alle kanten voordat we begonnen aan de training van Harry. Maar niets bleek minder waar Hoe bijzonder! 

Harry heeft het, met het grootste gemak, voor elkaar gekregen om ons team 2 gehele dagen gemotiveerd en geënthousiasmeerd deel te laten nemen aan zijn training 'Communiceren met een verhaal: Storytelling'.

Een training die ons lekker op scherp heeft gezet om onze eigen communicatie richting alle stakeholders weer eens goed onder de loep te nemen. Dank Harry voor je scherpe blik, je kritische noten en je tomeloze energie.

Lees meer

Aafke Baars

Psycholoog / ACT

Wil je leren het anders te doen? Pakkender, persoonlijker, duidelijker je boodschap neerzetten? Dan is de workshop "Presenteren met een verhaal; Storytelling!" echt een aanrader. We stonden niet alleen stil bij de theorie, maar brachten het ook direct in de praktijk en kregen vervolgens bruikbare feedback. Ik ben zeer geïnspireerd en gemotiveerd om het toe te gaan passen in al mijn komende workshops en lezingen.

Lees meer

Jonice van Limbeek

Brand Lead / Novartis

In ons vak hebben we het vaak over complexe onderwerpen. Het valt niet mee om dat begrijpelijk te maken voor anderen.

Twee dagdelen nam Harry ons online mee in de zakelijke kracht van verhalen én hoe je complex begrijpelijk kunt maken. Inspirerend, leerzaam en direct toe te passen.

Harry, ontzettend bedankt voor de positieve energie en inspiratie die je zelfs virtueel door een scherm hebt kunnen overbrengen.

Het beeldscherm zat geen moment in de weg.

Lees meer

Salvatore Lo Dico

Partner / Knowledge Concepts

In Rotterdam mocht ik ter voorbereiding op ons event SMART VISION 2020 van Harry de training "Storytelling - Next Level" ontvangen.

Het was een uitdaging om in een zeer korte tijd en kort voor het event de lessen van Harry om te zetten naar de presentaties op het event. Desondanks waren de positieve effecten van de training de volgende dag bij de sprekers op het event overduidelijk zichtbaar.

Voor mij reikt het verder dan alleen het event. Ik ben nu bezig om op een andere manier naar onze communicatie te kijken en ook daar zie ik inmiddels de effecten.

Harry bedankt voor een zeer waardevolle en plezierige training!

Lees meer

Jord Koot

Commercieel Directeur / Simacan

Het was een geweldige trainingsdag, Harry! Verbinden op relevantie voor de klant.

Niet alleen op ratio, maar met behulp van passie, energie en een praktische, effectieve verhaalopzet, vooral op emotie. 

Tnx! En er komt zeker vervolg!

Lees meer

Yoran Boer

Fiscalist / Jong & Laan

"Al werkt de schoenendoos voor je administratie nu nog fijn. Met jouw passie voor je vak wordt deze snel te klein."

Dank voor 2 gave, leerzame, energieke en uiterst interessante trainingsdagen. Natuurlijk weet ik nu dat dit geen echte kernboodschap is en bovendien te lang, maar het zegt wel alles over jou als trainer, professional en mens.

Lees meer

Irene Kaptein

Eventmanager / Jaarbeurs

Zet mij op een podium om een presentatie te mogen geven en ik word helemaal blij.

Het overbrengen van een boodschap samen met mijn enthousiasme is iets wat ik echt leuk vind om te doen. Maar hoe verpak je dit nu in een verhaal dat écht blijft hangen en waar je je publiek mee boeit. Een vleugje humor, de boodschap, persoonlijk tintje, emotie en zijn wie je bent.

De dag van gisteren is voorbij gevlogen! Het aanstekelijke verhaal van Harry tijdens de workshop "Presenteren met een verhaal: Storytelling!"  zette mij 'aan' om creatiever na te denken over wat je nu eigenlijk wilt vertellen. En hoe je dat slim, logisch en pakkend kan doen.

De dag was eigenlijk te kort!

Lees meer

Debbie Tejaris

Communicatie / Humanitas

Mijn eerste workshop na de intelligente lock-down in juli was de sprankelende en leerzame workshop “Presenteren met een verhaal; Storytelling!” 

Ondanks dat ik in het verleden al eerder een training in presentatietechnieken had gehad, heb ik weer nieuwe kennis en vaardigheden opgedaan. Harry is een energieke trainer en verteller met onwijs veel kennis en nog meer bijpassende (vaak hilarisceh) anekdotes.

Tijdens deze zeer waardevolle eendaagse training krijg je voldoende handvatten om zelf een authentiek en goed verhaal te presenteren: ongeacht je publiek! Geen ‘old skool’ powerpoints meer voor mij. Er is zowel voor, tijdens als na de training voldoende tijd en ruimte voor alle deelnemers.

Al met al een echte aanrader deze workshop!

Lees meer

Ely van 't Hek

HR Directeur / Geodis

De workshop "Leiderschap met een verhaal; Storytelling!" heb ik als zeer inspirerend en leerzaam ervaren. Het vergt de nodige oefening, maar het is ontzettend leuk om de effecten ervan in de praktijk terug te zien.

Harry is een bevlogen trainer, die je met geduld en vertrouwen zelf laat ervaren hoe het werkt. Voor managers een aanrader!

Lees meer

Esther Struik

Strategisch adviseur / Gemeente Bergeijk

Een goed verhaal vertellen met alle ingrediënten om je luisteraars aan het denken te zetten en in beweging te krijgen.

Dat is wat ik afgelopen oktober in de online training "Communiceren met een verhaal; Storytelling!" van Harry heb geleerd. Met een heldere uitleg en heel veel tips over de opbouw van mijn verhaal en de manier van vertellen.

Het enthousiasme van Harry en het persoonlijk contact, ook de online training, maakten het voor mij een waardevolle en vooral ook hele prettige training.

Lees meer

Jessica Lambooij

HR / MaxConvisio

Daar zat ik dan achter mijn laptop in mijn werkkamer met Harry op het beeldscherm.

Eigenlijk zou ik in een volle zaal zitten met Harry op het podium. Dat podium pakte Harry toch.

De online workshop "Ondernemen met een verhaal; Storytelling!" boeide me van begin tot eind. Harry zijn persoonlijke verhalen met heldere theorie daaraan gekoppeld, zorgden ervoor dat ik virtueel aan zijn lippen hing. Ik stond aan en er borrelden direct allerlei ideeën op voor mijn eigen verhaal.

Om in zijn theorie te blijven: Harry heeft ontzettend veel kennis van zaken, legt alles superduidelijk en enthousiast uit en daardoor geloof en vertrouw ik hem. Een "geloofwaardige deskundige."

Lees meer

Wendie Metsaars

Ondernemer / WenzT

Twee maanden geleden volgde ik via Station88 de workshop "Ondernemen met een verhaal; Storytelling!"  Een zeer waardevolle en inspirerende workshop waarin door Harry op een bevlogen manier veel content wordt gedeeld.

Mijn eigen verhaal stond de hele dag centraal en heb ik kunnen verfijnen én aanscherpen. De feedback neem ik van harte mee.

Veel resultaat in weinig tijd.

Lees meer

Twan Mensen

Coach / Expertise

Op aanraden van anderen heb ik de ONLINE workshop "Communiceren met een verhaal; Storytelling!" gevolgd en ik vond het fantastisch.

De methode van Harry is simpel en helder. Zijn feedback is on the spot. De energie die hij heeft en geeft is bijzonder inspirerend.

De juiste man om te leren hoe je van jouw ervaring een goed verhaal kan maken of hoe je jouw boodschap op een mooie en boeiende manier kan communiceren. Zeker een aanrader!

Lees meer

Wilfred van der Meer

Eigenaar / Klantexperience

Bij Harry heb ik de gave online workshop "Ondernemen met een verhaal; Storytelling!" gevolgd. Met zijn energie en de opbouw van de workshop verlaat je de workshop met een opbouw voor een verhaal dat impact maakt. 

Iedereen heeft een verhaal dat het verdiend om verteld te worden. En na deze workshop weet je ook hoe.

Lees meer

Dennis Schipper

Commercieel Manager / Van de Lande

Wat tof was dat! Harry liet ons, in al zijn enthousiasme, zien hoe je meerwaarde in je (sales)verhaal creëert.

Een leuke sessie voor het management team samen met de afdeling verkoop. Ook de vooraf ietwat sceptische collega’s waren enthousiast en kijken terug op een zeer geslaagde workshop. Naast het feit dat het een nuttige en leerzame dag was leer je ook je collega’s onderling beter kennen en begrijpen.

Leuk, nuttig en zeker aan te bevelen!

Lees meer

Andreas Bouman

Marketingmanager / Raaak personeel

Harry verzorgt bij Raaak Personeelde 2-daagse training "Sales met een verhaal; Storytelling!" als onderdeel van de ‘Raaak Academy.’ De training is populair en deelnemers komen vol energie terug.

Onze consultants leren verhalen vertellen en gebruiken binnen hun commerciële activiteiten. Daardoor halen ze meer rendement uit hun gesprekken. Ik raad Harry van harte aan. Zijn trainingen leveren concreet resultaat op én hij daagt je op een prettige manier uit.

 

Lees meer

Marjan Gorissen

Schrijfster / Verdwijning van Robin

Toen ik Harry ontmoette was ik direct onder de indruk. Deze man kan prachtig en krachtig vertellen. Ik vroeg hem me te helpen mijn verhaal, waarover ik het boek "De verdwijning van Robin"  heb geschreven, te vangen in een presentatie / lezing.

Samen werkten we naar een prachtig verhaal. Ik beveel Harry van harte aan. Als coach en als spreker.

Lees meer

Daria Fedko

CEO / WeAR Studio

Harry is a great coach and has amazing skills of teaching. He knows how to find the common language with anyone! We had a workshop of storytelling in public speeches. This lesson was full of great examples, useful materials and practical suggestions.

After a lesson with Harry I won the best pitch award at the Smartvision Experience

Totally recommend!

Lees meer

Dennis Dobbelsteen

Voorzitter / Breakfast and Business

We maakten kennis tijdens de Masterclass voor Raaak Personeel. Dit was zo inspirerend dat ik je heb gevraagd een Masterclass te verzorgen voor onze ondernemers.

Iedereen ging "aan" en er ontstond volop interactie. Energie, inspiratie én deskundigheid.

Ik beveel Harry van harte aan!

Lees meer

Richard van den Berg

Directeur / Scheer en Foppen

Wat een energie straal je uit Harry! Je hebt me enorm geholpen een prachtige presentatie te geven bij de opening van ons nieuwe pand.

Nu eens geen bedrijfsmatige presentatie over cijfers en forecast, maar mijn eigen "STORY" samen geweldig opgezet. Je hebt er een fan bij Harry. Dankjewel!

Lees meer

Astrid van Moorsel

Accountmanager / DELA

Dank voor 2 mooie dagen waarop je ons stap voor stap hebt laten inzien dat er zoveel mooie verhalen zijn, die van betekenis zijn voor Sales en je business. Wij gaan nu het verschil maken.

Dank voor jouw bevlogenheid, enthousiasme en kunde. Een bijzondere en zeer leerzame ervaring voor ons. Dankjewel!

Lees meer

Charles van Donselaar

Facilitair / De Key

Een mooie workshop "Presenteren met een verhaal; Storytelling!" van Harry gevolgd. Mooie opbouw van de dag, waardoor we naar hét moment van de dag werden geloodst: het vertellen van je eigen verhaal.

Enthousiast, laagdrempelig en energiek coacht Harry je naar het eindresultaat. Zijn voorbeelden en eigen verhalen zijn herkenbaar en authentiek.

Ik heb ervan geleerd en genoten!

Lees meer

Diana Bilkerdijk

Eigenaar / DeeBee HR-Services

Een "cadeautje," waar ik dankbaar voor ben. Jouw eigen verhaal, authenticiteit en de manier waarop je de dag hebt begeleid, heb ik als bijzonder prettig ervaren. Het was goed om stil te staan bij wat wél en wat níet de moeite waard is voor een ander om te horen.

Nu heb ik “mijn verhaal” weer scherp. Buiten dat…een prachtige locatie en goed geregeld.”

Lees meer

Sjors van Enckevort

Director Operations / Broekman Logistics

De moeite waard, hands on, enthousiasmerend, veel resultaat in weinig tijd én van toegevoegde waarde voor mijn dagelijkse werk.

Jouw energie, "spot on" adviezen en herkenbare voorbeelden zijn TOP! 

Lees meer

Angela Krol

Talentmanager L&D / DHL

Vanaf de eerste minuut werd ik geraakt door het enthousiasme van Harry. En ik niet alleen. Alle DHL-talenten luisterden vol interesse naar zijn energieke verhaal en oefenden vervolgens zelf.

Hoe maak je verbinding met je publiek, hoe vertel je jouw verhaal? De feedback was zeer nuttig en zorgde voor mooie interactie.

Al met al een energieke en leerzame dag.

Lees meer

Marc Christiaens

Directeur Werk / WSD Boxtel

Dank voor het wegwijs maken in de "zakelijke kracht van verhalen."  We hebben als MT een inspirerende, energieke en leerzame dag doorgemaakt.

Toegepast hebben we het ook al tijdens een bedrijfsbrede bijeenkomst. We kregen het bewijs dat de boodschap beter overkomt met concrete en voor het publiek herkenbare verhalen. 

Lees meer

Rik van Dijk

VP / Jonge Honden

Met gemak nam je onze 35 "jong ondernemers" mee in je Masterclass "Ondernemen met een verhaal; Storytelling!" Vol enthousiasme en met humor. Kennen deden we het wel, maar het toepassen is wat anders.

Netwerken begint vanuit enthousiasme en vanuit de menselijke kant. Wij deinzen niet meer terug voor een netwerkborrel. Bedankt voor de nieuwe inzichten, de inspiratie en een prachtige ochtend!

Lees meer

Robin Wanders

Directeur / Appalti

We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen op de presentatie "Sales in 8 verhalen" tijdens ons klantevent. Zijn presentatie werd aangehaald als boeiend, inspirerend én grensverleggend.

Complimenten voor de bevlogen manier waarop je ons hebt meegenomen in de saleskracht van verhalen én de manier waarop je jouw eigen ervaringen koppelde aan het onderwerp.

Bijzondere avond!

Lees meer

Sandra Bello

Directeur / IMOZ

"Weet je hoe ik het zie? Jij verkoopt energie en "toevallig" ben je ook nog eens heel goed in wat je doet."

Mensen helpen bij het vinden, versterken en gebruiken van verhalen in een zakelijke omgeving.

Zoek je een trainer die jouw business kan vertalen naar herkenbare communicatie, dan beveel ik Harry van harte aan.

Lees meer

Thea Bongers

Locatiemanager / Humanitas

Harry blijf je verhalen vertellen, je zult een inspiratie zijn voor velen! Je hebt het vermogen je verhaal te vertellen en te reageren op de inbreng van het publiek zonder het doel v/d dag te vergeten.

Reacties; “hij bracht het met humor, zó moeten we met onze klanten omgaan, de sfeer was meteen goed, de boodschap blijft hangen”. 

Lees meer

Nils Maronier

Head of Consultancy / Swift International

Harry provided a workshop on Business Storytelling to allow our consultants to experiment with other ways of conveying our message to move our customers into action.

His enthusiasm and individual attention helped our team to become better at using storytelling to create relationships and to deliver projects on time while exceeding expectations.

Lees meer

Stephane Arkenbout

Commercieel Directeur / Manutan

Manutan heeft Harry gevraagd als Spreker tijdens de "Benelux Commercial Kick-off." Aanwezigen werden gegrepen door zijn verhaal "Sales in 8 verhalen" én de boodschap.

Hij brengt zijn verhaal natuurlijk en houdt de aandacht vast. Herkenbare en pakkende ervaringen uit de praktijk, uit zijn eigen privé en professionele leven.

Aansluitend hebben we Harry gevraagd ons salesteam te trainen en ze de ins- and outs te leren over de saleskracht van verhalen. 

 Ik beveel hem van harte aan als spreker én trainer.

Lees meer

Monica Kops - Zhang

Business Controller / Nestlé

Door een verhaal te vertellen, zien mensen wie je bent.

Harry, jij inspireerde mij vandaag door wie je bent en hoe je je vak beoefend. Dank voor een geweldige en leerzame dag!

Lees meer

Jonathan Zaagman

Accountant / Jong & Laan

Wat een inspirerende middag was dat! Er hing een hele goede sfeer en dat kwam mede door jou! Je enthousiasme werkte aanstekelijk en je had het zichtbaar naar je zin.

Deze masterclass was een mooie manier om onze pay-off "Karakter telt!" op een persoonlijke manier van beeld en geluid te voorzien. Nu is het tijd om woorden om te zetten in daden. 

Lees meer

Willem Schuitemaker

Ondernemer / MKB2DAY

Jij hebt mij geholpen een uniek verhaal te maken gericht op bedrijfsoptimalisatie, recht uit het hart en passend bij mijn bedrijfsfilosofie.

Samen werkten we aan een verhaal, dat in elke situatie toepasbaar is en voor iedereen herkenbaar. En dicht bij mij blijft.

Een absolute aanrader voor iedere ondernemer die op zoek is naar zijn eigen unieke verhaal.

Lees meer

Daphine Jacobs

Commercieel Directeur / NCOI

Ruim 60 Accountmanagers én Directeuren werden meegenomen in "Sales in 8 verhalen..."

Met pakkende, herkenbare voorbeelden én een goed opgebouwd verhaal liet Harry ons zien dat het niet alleen gaat om content, maar ook om de context. Ratio vs. emotie.

Kortom: Harry is een aanrader voor bedrijven die eens anders naar sales willen kijken.

Lees meer

Ron de Ruijter

Accountmanager / NCOI

Alle Sales en Accountmanagers van NCOI hebben een prikkelende Masterclass "Sales in 8 verhalen" gehad van Harry.

Hij opent je (sales)ogen en hij weet je te pakken op jouw standaard valkuilen in je verkoopproces. Verfrissende sessie en ik heb ook nog eens een eigen pakkend verhaal over bergbeklimmen gevonden!

Lees meer

Ank Ligtvoet

Inkoopadviseur / Gem. Alphen a/d Rijn

Bedankt voor de inspirerende, zeer leerzame workshop "Inkopen met een verhaal; Storytelling!"

De aansprekende voorbeelden, het werken in kleine groepjes, de ruimte die je gaf om te oefenen én jouw feedback waren voor mij heel waardevol. De dag zelf is een verhaal op zich ;-).

Fijne bagage om mee te dragen!

Lees meer

Jeroen Teuns

Inkoper / Lamb Weston

We krijgen de toegevoegde waarde van Inkoop moeilijk uitgelegd. Het gaat niet alleen om besparen.Met Storytelling kan ik Inkoop een gezicht geven.

Het balanceren tussen functioneel en persoonlijk sprak me aan. Harry gebruikt pakkende voorbeelden en een goede dosis humor. Het kunnen leren van vakgenoten was een mooie bijvangst.

Aanrader voor de "Inkoper 2.0” 

Lees meer

Evert Wiersma

Salesmanager / DD Reclame

Bij Harry heb ik de workshop "Sales met een verhaal; Storytelling" gevolgd. Wat een ontzettend gave en onderscheidende materie om te gebruiken in een verkoopgesprek.

Ik had nooit gedacht dat ik al zoveel bruikbare verhalen zou hebben, die veel meer doen dan het opdrammen van droge feiten.

Bedankt voor deze leerzame training.

Lees meer

Wim van der Starre

Verkoopdirecteur / Post NL

We hebben Harry uitgenodigd als spreker tijdens de Kick-off van ons traineetraject. Het was top.

Met zijn presentatie "Ik ben de baas!" heeft hij de ogen van onze aanstaande managers alvast geopend, Trainees beginnen met de juiste insteek aan hun MT-ship. En ik heb er zelf ook nog wat van opgestoken.

Heel veel succes!

Lees meer

Jasper Boogers

Controller / Buckaroo

Controle is mijn baan, maar ook ik vind dat we doorschieten. Bijzonder hoe je wist bloot te leggen wat we allemaal doen om controle te houden. Alsof dat een doel op zich is.

Het blijkt lastig om de praktijk te veranderen, maar een eerste stap is gezet.

Dankbare avond!

Lees meer

Jetske den Boer

Sr. Project Manager / L.I.B.

Ik volgde deze workshop bij Harry ter voorbereiding op een klantpresentatie.

Ik twijfelde of ik er iets aan zou hebben, maar ik wilde zeker weten dat ik er alles aan had gedaan om de klant te behouden.

Het was onwijs leuk en leerzaam én de klant heb ik behouden. Thanks, ik ga je aanbevelen!

Lees meer

Jeany Wijnen

Ondernemer / Out of my Box

Haha...zo werkt het dus. Iemand wordt aanbevolen en vervolgens beveel je hem zelf weer aan. Dat doe ik graag.

Dank voor het plezierige coachingstraject. Presenteren blijft spannend, maar ik pieker niet meer over de inhoud en mijn eigen performance. Een zorg minder.

Is presenteren niet jouw ding, dan raad ik je 1-op-1 coaching bij Harry aan.

Lees meer

Sytske Schoenmakers

Ondernemer / Rebels & Roots

Coaching hielp me bij het scherp krijgen van de boodschap, maar ik werd af en toe echt gek van je vragen.

Dezelfde techniek pas ik toe op mijn eigen klanten, maar dat is bij jezelf wat lastig. En jij bent daar een meester in. Ik heb enorm gelachen en er veel aan gehad.

Ik beveel je van harte aan. Laat je mensen wel weten dat ze regelmatig de comfortzone verlaten? :-)

Lees meer

Marlies Kranendonk

Ondernemer / Spreekbuis

Het was een training gericht op leiderschap, maar met een andere insteek. Zeer waardevolle inhoud én zinvol om ervaringen uit te wisselen met collegae van verschillende bedrijven uit andere branches. 

Ik heb er veel van opgestoken. Van harte beveel ik je aan in mijn netwerk.

Lees meer

Renee Willems

Docent Communicatie / Avans Hogeschool

Je leert denken vanuit je publiek; welke taal spreken zij en hoe kun jij jouw verhaal daar op aanpassen? Hoe maak je het pakkend, zodat het blijft hangen?

Harry daagt je voortdurend uit en heeft handige tips en tricks die je meteen kunt toepassen. Fijn dat je na de cursus telefonisch kunt sparren om tot de beste versie van je verhaal te komen.

Lees meer

Oscar van Klaveren

Projectmanager / Mennens

Van Harry een gave ééndaagse, training "Storytelling - Next Level" mogen krijgen. Harry is in staat om, met duidelijke voorbeelden en inzichten, handvatten, tips en tricks te geven om met impact memorabele presentaties te geven.

Vooral ook het ‘praktijk’ moment, waarin je zelf op het podium staat en je eigen verhaal probeert over te brengen op de andere aanwezigen. Doodeng om te doen maar o zo leerzaam door de feedback die je daarop krijgt van Harry en de anderen. Mooi ook om de dag erna op de Smart Vision Experience dag bij STC in alle keynotes, pitches en workshops de effecten van deze training terug te zien.

Eén dag is eigenlijk veel te kort. We hebben voor mijn gevoel nog maar net kunnen krabbelen aan de oppervlakte van dit fenomeen. Maar wat een rendement voor mij persoonlijk heb ik kunnen halen uit die ene dag. Ik heb enorm veel geleerd en het geleerde daadwerkelijk toe kunnen passen in mijn dagelijkse praktijk. Gezien de mogelijkheden van Storytelling ben ik serieus aan het nadenken over een vervolg op deze dag.

Lees meer

Laurien Kunst

Manager Operations / Unique

Inspirerend, leerzaam, geeft stof tot nadenken. Waardevolle tips, feedback en voorbeelden. Voor mij een mooie skill om te beheersen. Mooie locatie, interactieve groep en een toptrainer.

Nu de praktijk nog. Zin in!

Lees meer

Debbie Terpstra

Projectmanager / CED-Groep

Mijn team bestaat uit verschillende generaties. Ik was van tevoren bang dat dit voor problemen zou zorgen. Dat was gelukkig niet zo. Het team kwam snel los, waarna we samen de hoofdpersoon konden beschrijven en het verhaal van 2018 konden uitwerken. Gave manier om eens weg te blijven van de klassieke projectplannen.

Lees meer

Jeroen Merkus

Key Accountmanager / Selecta Benelux

Dank voor een ontzettend gave training. Ik voel me nu veel zekerder van mijn zaak en kijk zelfs uit (wie had dat ooit gedacht...)naar mijn volgende pitch.

De eigen ervaringen, die je deelde, waren herkenbaar en raakten daarmee bij mij de kern.

Succes!

Lees meer

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden