Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

Heb je er ooit bij stilgestaan dat je samen met jouw collegae de hoofdpersoon bent in een teamverhaal? Een verhaal dat elke dag verder gaat? Een oneindige Netflix-serie....

Dan is het wel heel plezierig als je weet wat de kenmerken zijn van het team, wat het gezamenlijk streven is en of iedereen wordt ingezet op zijn of haar kwaliteiten.

Hoe bouw je een team dat samen voor het resultaat gaat. Een team dat voor jou en elkaar door het vuur gaat?

Schrijf het Teamverhaal!

Ik help je met plezier. Dat kan op verschillende manieren. Volg de Workshop Teams en Storytelling of vraag naar de maatwerkmogelijkheden. Geen team is immers hetzelfde.

Wil je eerst eens van gedachten wisselen over mogelijkheden. Neem vooral contact met me op.

 

Een verhaal is de kortste route tussen 2 mensen

Kennen we elkaar?

In de meeste teams gaan mensen plezierig met elkaar om, praten ze gezellig in de pauzes en reageren professioneel op elkaar in overleggen. En toch zie je met regelmaat dat ze het achterste van de tong niet laten zien, zich op de vlakte houden of geirriteerd kijken zonder iets te zeggen. Als mensen elkaar vertrouwen, gebeurt dat niet. 

Kennen ze elkaar? Hoe goed? Als collega én als mens?

Geef ruimte om de echte verhalen op tafel te krijgen. Wat vindt iedereen belangrijk, waarom werken ze in dit team, wat houdt ze bezig? Door ieders verhaal op tafel te krijgen, leren ze elkaar echt kennen. En te vertrouwen.

Hebben we hetzelfde doel?

Mensen worden enthousiast van een gezamenlijk doel. Niet alleen op het sportveld, ook in een zakelijke omgeving. De “vibe” die daarbij hoort, is voor ieder teamlid niet te weerstaan. Geef het team een doel!

Maar... vergeet niet te vertellen waarom juist dit het doel is en welke verbetering het betekent.

En de business..

Als alle teamleden hetzelfde doel voor ogen hebben, op elkaar durven te vertrouwen. Weten wat ieders drijfveren en talenten zijn, heb je een prachtteam. Dan ben je in staat de goede mensen om je heen te verzamelen.

Niet alleen heb je een team dat samen voor het resultaat gaat. Je hebt een team dat voor jou en elkaar door het vuur gaat.

Een team functionarissen...en een team mensen.

Kan ik je helpen?

Jazeker, ik help je met plezier. Dat kan op verschillende manieren. Volg de Workshop Teams en Storytelling of vraag naar de maatwerkmogelijkheden.

Geen team is immers hetzelfde.

Wat anderen zeggen ...

Andreas Bouman

Marketingmanager / Raaak personeel

Harry verzorgt bij Raaak Personeel de 2-daagse training ‘storytelling’ als onderdeel van de ‘Raaak Academy.’ De training is populair en deelnemers komen vol energie terug. Onze consultants leren verhalen vertellen. Daardoor halen ze meer rendement uit hun gesprekken. Ik raad Harry van harte aan. Zijn trainingen leveren concreet resultaat op én hij daagt je op een prettige manier uit.

 

Robin Wanders

Directeur / Appalti

We hebben veel positieve reacties ontvangen op de presentatie van Harry. Zijn presentatie werd aangehaald als boeiend, inspirerend en grensverleggend. Complimenten voor de bevlogen manier waarop je ons hebt meegenomen in "Sales 8.0" én de manier waarop je jouw eigen ervaringen koppelde aan het onderwerp. Bijzondere avond!

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden