Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

"Waarom ben ik dit bedrijf ook alweer begonnen...?

Jouw bedrijf is anders dan al die andere bedrijven. Je biedt andere oplossingen en bent vernieuwend. Je bent uniek in je soort. Kun je dat ook onder woorden brengen?

"Wat vertel jij om jouw ideeën in de markt te zetten en klanten te interesseren...?"

Storytelling is the most powerfull way to put ideas in the world

Waarom?

Waarom ben je jouw bedrijf begonnen? Ben je ergens ontzettend goed in? Was het een uit de hand gelopen hobby of een spontaan idee?

Wat de reden ook is, het zegt iets over jou, jouw beeld van de toekomst én waar jij in gelooft. Ergens heb je de beslissing genomen het bedrijf te starten.

Hoe je tot die beslissing bent gekomen, is een verhaal dat de moeite van het vertellen meer dan waard is. 

Als je mensen wilt betrekken bij jouw bedrijf kom je er niet met het opsommen van wat je allemaal kunt en wat je te bieden hebt. Klanten en medewerkers willen eerst het échte verhaal van jouw bedrijf kennen.

"Dit is waar we voor gaan, voor staan en wat wij voor jou kunnen betekenen."

Kan ik je helpen?

Jazeker, ik help je met plezier. Dat kan op verschillende manieren. Volg één van mijn workshops of vraag naar de mogelijkheden van 1-op-1 coaching.

Zie je mogelijkheden voor bijvoorbeeld je hele Management Team of het Senior Management, vraag dan naar de in-company mogelijkheden of boek 1 van mijn presentaties

Met plezier ga ik het gesprek met je aan om te onderzoeken wat jouw of jullie verhaal is. En met nog meer plezier geef ik het verhaal vervolgens samen vorm.

Jullie eigen, unieke, verhaal!

Wat anderen zeggen ...

Madeleine Alvarez

HR Manager / Pronails

Harry heeft ons team in 3 dagdelen op een ludieke manier door de opbouw van een Corporate Story weten te loodsen.

Dit was precies de externe begeleiding die we nodig hadden om weer met frisse ogen naar onze teksten en verhalen te kijken. Verhalen hebben we genoeg, maar wij wisten niet meer wat wel en niet bruikbaar was. Dit proces heeft geholpen één en ander weer scherp te krijgen én...passend te maken voor de doelgroep waar we ons op richten.

Nu hebben we voor onszelf én voor onze klanten weer antwoord op de vraag "Waar staan we voor, waar gaan we voor en wat mag van ons worden verwacht."

Dank Harry!

Laurien Kunst

Manager Operations / Unique

Inspirerend, leerzaam, geeft stof tot nadenken. Waardevolle tips, feedback en voorbeelden. Voor mij een mooie skill om te beheersen. Mooie locatie, interactieve groep en een toptrainer.

Nu de praktijk nog. Zin in!

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden