Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

"Snappen jullie het nu nog niet? Hoe vaak moet ik het uitleggen...?

Als leidinggevende wil je invloed hebben. Op gedrag, toekomst, resultaten of misschien wel iets heel anders. Maar als medewerkers je niet vertrouwen, niet in je geloven én je blijven zien als DE leidinggevende. Dan lukt dat nooit.....

I can't believe you, if I can't hear YOU

Leiderschap volgens de medewerker

Duizenden boeken zijn er geschreven over Leiderschap. Maar wie lezen die boeken? De leidinggevenden zelf... Medewerkers hebben geen boeken nodig. Zij hebben 4 vragen waar ze een antwoord op willen:

  1. Heb je kennis van zaken?
  2. Kun je het me uitleggen?
  3. Geloof ik je?
  4. Vertrouw ik je?

4 eenvoudige vragen

Het lijken 4 eenvoudige vragen, maar hoe geef je het antwoord?

In ieder geval niet met opdrachten, strikte orders en koude cijfers. Dat doe je door jezelf in te zetten als de belangrijkste Powerpointsheet.

Door herkenbaar te vertellen waar jij voor staat, wat jouw drijfveren zijn én waarom, word je een leidinggevende die mensen vertrouwen. Een leidinggevende die ze geloven en waar ze graag voor in beweging komen.

Voor bazen gaan we niet harder lopen, voor mensen wel.

Zo krijg je "ja" op de 4 belangrijkste vragen van jouw medewerkers.

En de business...?

Als medewerkers je geloven én je vertrouwen. Dan gebeurt er wat.

Je hebt kunnen overtuigen én je hebt aangezet tot actie en samenwerking. Mensen doen mee. En dat allemaal door op zoek te gaan in je eigen rugzak en jouw ervaringen te (her)gebruiken.

Kan ik je helpen?

Jazeker, met plezier. Dat kan op verschillende manieren. In de Workshop Leiderschap met een verhaal; Storytelling leer je over en werk je aan 8 verhalen die je als manager dag in-dag uit nodig hebt.

Zie je mogelijkheden voor je hele Management Team of het Senior Management, vraag dan naar de in-company mogelijkheden of boek de presentatie Ik ben de baas!

Wat anderen zeggen ...

Daria Fedko

CEO / WeAR Studio

Harry is a great coach and has amazing skills of teaching. He knows how to find the common language with anyone! We had a workshop of storytelling in public speeches. This lesson was full of great examples, useful materials and practical suggestions.

After a lesson with Harry I won the best pitch award at the Smartvision Experience

Totally recommend!

Shanta Soebagh

Propositiemarketeer / ASN Bank

Wat een prachtige en leerzame dag!

Een dag lang werd ik door Wendy en Harry meegenomen in de zakelijke kracht van verhalen én presentatietechnieken. Aan de hand van de theorie, maar vooral door te doen. Eerst in een eenvoudige trainingsruimte en daarna op het podium. Onwijs spannend én bijzonder om te ervaren.

De hele dag stond mijn eigen casus centraal, waardoor ik aan het einde van de dag mijn presentatie had staan als een huis. Maandag mag ik de presentatie in de praktijk brengen voor 250 collegae. Ik kijk er zowaar naar uit....

Zoek je een training om met meer impact je boodschap te presenteren? Dan is de training Storytelling - Next Level zeer waardevol en een echte aanrader. Harry en Wendy hebben mij de kracht van storytelling in een presentatie laten zien en ervaren.

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden