Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

"Snappen jullie het nu nog niet? Hoe vaak moet ik het uitleggen? Gek word ik ervan...!"

Als manager wil je invloed hebben. Op gedrag, toekomst, resultaten of misschien wel iets heel anders. Maar als medewerkers je niet vertrouwen, niet in je geloven en je blijven zien als DE manager. Dan gaat je dat niet lukken.

Ik help je graag. Je kunt deelnemen aan de workshop "Leiderschap met een verhaal; Storytelling!"  of we gaan samen aan de slag met jouw uitdaging. 

Wil je een stap verder gaan? Kijk dan eens naar Executive Storytelling. In deze unieke training brengen we Presenteren, Storytelling én Theater op een bijzondere plaats bij elkaar. In het theater!

Een dag lang leren, ervaren én beleven!

I can't believe you, if I can't hear YOU

Leiderschap zoals de medewerker het ziet

Duizenden boeken zijn er geschreven over Leiderschap. Maar wie lezen die boeken? Juist! De managers zelf. Medewerkers lezen die boeken niet. Zij hebben 4 vragen, die ze je nooit stellen, maar waar ze wel een antwoord op willen:

  1. Vertrouw ik je?
  2. Geloof ik je?
  3. Heb je kennis van zaken?
  4. Kun je het me uitleggen?

Wil je een "ja" op deze vragen?

4 eenvoudige vragen

Het lijken 4 eenvoudige vragen. Maar hoe geef je het antwoord? In ieder geval niet met harde argumenten, strikte orders en koude cijfers. Dat doe je door jezelf in te zetten als het belangrijkste instrument, als de belangrijkste Powerpointsheet.

Ik help managers en leidinggevenden met het vinden en vertellen van hun eigen verhalen, belevenissen en ervaringen én ik leer ze hoe en wanneer ze die verhalen in kunnen zetten.

Door verhalen te gebruiken ben en blijf je authentiek én zo zorg je voor "ja" op de 4 belangrijkste vragen van jouw medewerkers.

Inspireer

Functionarissen inspireren niet, mensen wel. Door te vertellen waar jij voor staat, wat jouw drijfveren zijn én waarom, word je een leider die mensen vertrouwen. Een leider die ze geloven en waar ze graag voor in beweging komen.

Lef

Je hebt er lef voor nodig, want je zult iets van jezelf moeten laten zien.  Is dat erg? Helemaal niet, het maakt je écht. Voor bazen gaan we niet harder lopen, voor mensen wel.

En de business..

Als medewerkers je geloven en je vertrouwen is er vruchtbare grond.

Niet alleen ben je in staat jouw organisatie, jouw medewerkers, jouw team mee te krijgen naar de kant, die jij voor ogen hebt. Je bent jezelf! Je hebt je eigen verhalen gebruikt om je zakelijke ambities te communiceren.

Je hebt kunnen overtuigen en je hebt aangezet tot actie en samenwerking. Mensen doen mee. En dat allemaal door op zoek te gaan in je eigen rugzak en al jouw ervaringen te (her)gebruiken.

Door ze te vertellen…!

Kan ik je helpen?

Jazeker, ik help je met plezier. Dat kan op verschillende manieren. Volg de Workshop Leiderschap en Storytelling of vraag naar de mogelijkheden van 1-op-1 coaching.

Zie je mogelijkheden voor je hele Management Team of het Senior Management, vraag dan naar de in-company mogelijkheden of boek 1 van mijn Presentaties

Komende workshops ...

2 september 2020
Presenteren met een verhaal; Storytelling

"Wat een boeiende en zinvolle presentatie...."

Wil je dat ze dat over jou zeggen? Wil je de aandacht vasthouden, jouw boodschap overbrengen? Je medewerkers, collegae en klanten in actie krijgen? 

Mooi! Dat is wat je leert in deze workshop!

Lees meer

4 september 2020
Sales met een verhaal; Storytelling

"We kijken uit naar een mooie samenwerking..."

In 1 dag dag leer je alles over én werk je aan de 8 verhalen die je aan je prospect moet vertellen.

Verhalen die naadloos aansluiten op iedere salesfunnel én die je brengen van kennismaking tot het sluiten van de deal.

Lees meer

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden