Agenda
MENU
sprekerworkshopscoachingblogreferentiesharry slagmancontact

"Snappen jullie het nu nog niet? Hoe vaak moet ik het uitleggen...?

Als leidinggevende wil je invloed hebben. Op gedrag, toekomst, resultaten of misschien wel iets heel anders. Maar als medewerkers je niet vertrouwen, niet in je geloven én je blijven zien als DE leidinggevende. Dan lukt dat nooit.....

I can't believe you, if I can't hear YOU

Leiderschap volgens de medewerker

Duizenden boeken zijn er geschreven over Leiderschap. Maar wie lezen die boeken? De leidinggevenden zelf... Medewerkers hebben geen boeken nodig. Zij hebben 4 vragen waar ze een antwoord op willen:

  1. Heb je kennis van zaken?
  2. Kun je het me uitleggen?
  3. Geloof ik je?
  4. Vertrouw ik je?

4 eenvoudige vragen

Het lijken 4 eenvoudige vragen, maar hoe geef je het antwoord?

In ieder geval niet met opdrachten, strikte orders en koude cijfers. Dat doe je door jezelf in te zetten als de belangrijkste Powerpointsheet.

Door herkenbaar te vertellen waar jij voor staat, wat jouw drijfveren zijn én waarom, word je een leidinggevende die mensen vertrouwen. Een leidinggevende die ze geloven en waar ze graag voor in beweging komen.

Voor bazen gaan we niet harder lopen, voor mensen wel.

Zo krijg je "ja" op de 4 belangrijkste vragen van jouw medewerkers.

En de business...?

Als medewerkers je geloven én je vertrouwen. Dan gebeurt er wat.

Je hebt kunnen overtuigen én je hebt aangezet tot actie en samenwerking. Mensen doen mee. En dat allemaal door op zoek te gaan in je eigen rugzak en jouw ervaringen te (her)gebruiken.

Kan ik je helpen?

Jazeker, met plezier. Dat kan op verschillende manieren. In de Workshop Leiderschap met een verhaal; Storytelling leer je over en werk je aan 8 verhalen die je als manager dag in-dag uit nodig hebt.

Zie je mogelijkheden voor je hele Management Team of het Senior Management, vraag dan naar de in-company mogelijkheden of boek de presentatie Ik ben de baas!

Wat anderen zeggen ...

Jonice van Limbeek

Brand Lead / Novartis

In ons vak hebben we het vaak over complexe onderwerpen. Het valt niet mee om dat begrijpelijk te maken voor anderen.

Twee dagdelen nam Harry ons online mee in de zakelijke kracht van verhalen én hoe je complex begrijpelijk kunt maken. Inspirerend, leerzaam en direct toe te passen.

Harry, ontzettend bedankt voor de positieve energie en inspiratie die je zelfs virtueel door een scherm hebt kunnen overbrengen.

Het beeldscherm zat geen moment in de weg.

Gert-Jan Koetsier

Manager BD / Wecreate Consulting

We hebben met ons team een geweldige 2-daagse training van Harry gekregen. In korte tijd hebben we veel kunnen bijleren en een heleboel tips & tricks meegekregen. De verhalen die we deze dag individueel en met het team hebben uitgewerkt, kunnen we vanaf morgen direct gebruiken richting onze klanten en collegae.

Mooie bijvangst; We hebben elkaar als team beter leren kennen en de 2 nieuwe medewerkers hebben de beste Onboarding gehad die ze zich konden wensen.

Passie en enthousiasme voor het vak spatte er deze dagen vanaf. Eerlijke, opbouwende en soms confronterende feedback kregen we in een veilige setting, die Harry wist te creëren. Zeer aan te bevelen!

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden