Agenda
MENU
presentatiesworkshopscoachingreferentiesharry slagmancontact

De klant is mijn publiek

  • Voor commerciële mensen, die het anders durven doen!
  • Prikkelend, uitdagend, confronterend en met veel humor.
  • Presentatie, voorbeelden én verhalen op maat.
  • Duur Presentatie: 1 uur (i.o. aan te passen).
  • Met 10% korting te combineren met 1 van mijn workshops.
  • Ook te boeken als interactieve Masterclass van 2 uur.
Offerte aanvragen
whoever tells the best story, wins!

No deal...

"Sorry, we hebben gekozen voor een ander. Zij hadden net iets meer..."

Wat de reden ook was. Je kon het verschil niet maken. Hard werken, veel woorden, maar geen deal. Waarom?

Productkenmerken, scherpe tarieven en het netjes doorlopen van "verkoopfases"  zijn zelden de reden om met jou in zee te gaan. Klanten kopen oplossingen. En die kopen ze van mensen.

Dat betekent dat ze andere vragen hebben dan je misschien zou denken. En daar moet jij een antwoord op geven.

"De klant is jouw publiek!"

Logic explains, stories persuade

Hoeveel dagen heb jij doorgebracht in muffe lokalen om alles te leren over verkooptechnieken én over de specificaties van de producten en diensten, die je verkoopt? Vast de moeite waard, maar heeft een klant weleens tegen jou gezegd; "je hebt de verkoopfases zo netjes doorlopen, ik gun jou de deal"

Als je het verschil wilt maken, moet je het lef hebben weg te blijven van de bekende weg, van alle specificaties en bulletpoints. Het lef hebben jouw gesprekken anders te voeren. Durven vertellen in plaats van opdreunen.

Zo maak je het verschil en bind je klanten écht aan je bedrijf én aan jou.

Masterclass

Wil je een stap verder gaan dan een interactieve presentatie. Kies dan voor een Masterclass. Na de presentatie werken we een uur lang aan een eerste persoonlijk verhaal dat je een dag later kunt gebruiken. Een verhaal dat past bij een product, het bedrijf, bij jou!  Of bij de Missie, Visie of Kernwaarden.

Wat zegt dat nu eigenlijk en wat betekent dat voor jou? Hoe krijg je dat uitgelegd bij een klant, tijdens een netwerkborrel of zelfs op een verjaardag? Met die vragen gaan we aan de slag!

Geprikkeld?

Ben je geprikkeld? Ben je nieuwsgierig? Ben je niet bang om de confrontatie aan te gaan?

Zou je graag binnen jouw organisatie de saleskracht van Business Storytelling willen ervaren? Dan moeten we snel met elkaar in gesprek. Met veel eigen verhalen en voorbeelden laat ik je ervaren dat het werkt.

Ik prikkel, daag uit, confronteer en inspireer. Met humor en interactie schrijven we het eerste hoofdstuk van jullie verhaal!

"De klant is ook MIJN publiek!"

 

De klant is mijn publiek

... en wat anderen hierover zeggen.

Robin Wanders

Directeur / Appalti

We hebben veel positieve reacties ontvangen op de presentatie van Harry. Zijn presentatie werd aangehaald als boeiend, inspirerend en grensverleggend. Complimenten voor de bevlogen manier waarop je ons hebt meegenomen in "De klant is mijn publiek" én de manier waarop je jouw eigen ervaringen koppelde aan het onderwerp. Bijzondere avond!

Thea Bongers

Locatiemanager / Humanitas

Harry blijf je verhalen vertellen, je zult een inspiratie zijn voor velen! Je hebt het vermogen je verhaal te vertellen en te reageren op de inbreng van het publiek zonder het doel v/d dag te vergeten. Reacties; “hij bracht het met humor, zó moeten we met onze klanten omgaan, de sfeer was meteen goed, de boodschap blijft hangen”. 

Daphine Jacobs

Commercieel Directeur / NCOI

Ruim 60 Accountmanagers én Directeuren werden meegenomen in "De klant is mijn publiek." Met pakkende, herkenbare voorbeelden én goed opgebouwd verhaal liet hij ons zien dat het niet alleen gaat om content, maar ook om de context. Ratio vs. emotie. Kortom: Harry is een aanrader voor bedrijven die eens anders naar sales willen kijken.

Meer weten?
Ik hoor graag jouw verhaal...

Ik ben te bereiken op 06-30795087 of per mail via harry@storybusiness.nl

Op de hoogte blijven van
mijn boek ‘Me, myself
and my story?’
Ontwerp & realisatie
Regenmakers Reclamestudio
Onze algemene voorwaarden